Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБританська співачка записала пісню про нерівну працю. Вона стала трендом у соцмережах

Жінки використовують короткий тизер пісні, щоб поділитися своїм досвідом

Майбутній сингл британської співачки й авторки пісень Періс Паломи став трендом у TikTok. Жінки використовують короткий тизер пісні Labour, щоб поділитися своїм досвідом утисків і сексизму. Про це пише The Independent.

Трек Labour вийде 24 березня. Він присвячений «жінкам, які виконують усю домашню й емоційну роботу в стосунках між чоловіком і жінкою й заслуговують на більше».

«Ти змушуєш мене робити занадто багато роботи. Терапевтка, мати, покоївка, німфа, тоді незаймана, медсестра, потім служниця, просто придаток, який живе, щоб обслуговувати його, щоб йому ніколи не доводилося й пальцем ворухнути», – ідеться в пісні.

@parispalomaofficial LABOUR OUT 24TH MARCH. PRE-SAVE LINK IN BIO (tiktok its beetroot and pomegranate no hearts were eaten in the making of this video) #labour #emotionallabour #women #domesticlabour #feminist #newmusic #parispaloma #singersongwriter ♬ labour by Paris Paloma - Paris Paloma

Палома поділилася уривком пісні кілька днів тому, і його вже переглянули понад два мільйони разів. А жінки в TikTok створили тренд із використанням уривка, у межах якого діляться своїми історіями про те, як вони стикалися з сексизмом й упередженнями.

«Моя мама завжди пояснювала, що традиційний чоловік хоче, щоб жінка була покірною, але він ніколи не закохується в покірну жінку. Він, як колекціонер екзотичних птахів, хоче лише вільну жінку, бо мріє посадити її в клітку», – ідеться у відео однієї з користувачок.

@regardinglily - Trevor Noah, Born a Crime: Stories From a South African Childhood #toomuchlabour #parispaloma #booktok #fyp #foryoupage #femalerage ♬ labour by Paris Paloma - Paris Paloma

«Labour – це не лише натяк на ручну роботу, яку спричиняє гендерний дисбаланс. Це також непропорційно велика емоційна праця, яку виконують жінки в стосунках», – коментує свою пісню Палома.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.