Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниФільми й новини про війну в Україні номінували на BAFTA TV Awards

Репортажі, документалістика й благодійний концерт у списку номінантів

Серед номінантів на цьогорічну премію BAFTA TV Awards опинилася низка проєктів про російсько-українську війну й життя під час неї. Про це повідомляє The Guardian.

На нагороду за «Найкраще висвітлення новин» претендуватимуть дві новинні телепрограми про воєнні події: Russia Invades Ukraine від BBC One і Live in Kyiv каналу Channel 4.

У номінації «Поточні події» представлено епізод документальної програми Panorama «Маріуполь: історії людей». Його зняв володар BAFTA за 2020 рік Робін Барнвел, транслював BBC One. Сюжет стрічки містить історії мешканців Маріуполя, засвідчує їхні втрати, а також мужність у протистоянні російській агресії.

Також серед номінантів на нагороду «Подія наживо» опинився благодійний концерт Concert for Ukraine, який тогоріч транслювало й частково організувало медіа ITV1. На ньому виступили Біллі Айліш і її брат Фінеас, Ед Ширан, Джамала, Том Оделл й інші відомі виконавці. Тоді подія допомогла зібрати 13 мільйонів фунтів стерлінгів, які перерахували організації Ukraine Humanitarian Appeal.

Сама церемонія BAFTA TV Awards відбудеться 14 травня 2023 року в лондонському Royal Festival Hall.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.