Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниФанатам ABBA заборонили одягати на концерт афроперуки в стилі 70-х років

Організатори заявили, що такі перуки є «недоречними»

Шанувальникам гурту ABBA заборонили надягати перуки в стилі афро 1970-х років на віртуальний концерт попгурту. Про це повідомляє The Telegraph.

Власники квитків на шоу ABBA Voyage отримали електронного листа, у якому зазначено, що перуки в стилі афро будуть «недоречними» на цьому заході.

«Ці перуки є культурно не чутливими й не підходять для того, щоб носити їх як маскарадні костюми. Якщо хтось із гостей прийде в перуці в такому стилі, його ввічливо попросять зняти її. Це буде умовою для входу на концерт», – написали організатори ABBA Voyage.

У соцмережах переважно підтримали рішення гурту. Проте власниця магазину костюмів Mad Hatters Дженніфер Барлоу, яка надає напрокат фанатам ABBA Voyage одяг у стилі 70-х років, назвала заборону носити афроперуки ганьбою.

«Ніхто не хоче нікого засмутити чи образити. Але коли люди так одягаються, вони роблять це на знак поваги до гурту й до епохи 1970-х років. Шкода, що ми нині так боїмося образити людей, що сприймаємо життя занадто серйозно», – прокоментувала Барлоу.

ABBA Voyage – це віртуальне турне, у якому замість учасників гурту виступають їхні голограми, віртуальні аватари ABBAtars, які показують зірок у період їхнього розквіту в 1977 році. Під час шоу голограми учасників гурту заспівають 22 хіти ABBA.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.