Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Ображаються на серіал «Друзі»: Дженніфер Еністон висловилася про сучасний гумор

На думку акторки, жартувати зараз «не просто»

Американська акторка Дженніфер Еністон сказала, що комедія дійшла до того, що зараз «зовсім не просто» бути смішним, а молоде покоління вважає серіал «Друзі» образливим. Про це пише Today.

Останніми роками шоу «Друзі» критикували за відсутність різноманітності. Також деякі діалоги й сюжетні лінії низка глядачів вважає сексистськими, гомофобними й такими, що містять елементи бодішеймінгу. Дженніфер Еністон каже, їй відомо, що деякі з сучасних глядачів сприймають ситком негативно.

«Є ціле покоління людей, дітей, які зараз переглядають епізоди «Друзів» і вважають їх образливими. Там є моменти, які ніколи не були навмисно образливими, а інші, ну, варто було краще продумати їх. Але я не вважаю, що тоді була така чутливість до деяких сцен, як зараз», – сказала Еністон.

Акторка також висловилася щодо жанру комедії загалом і що жартувати як раніше вже не можна.

«Зараз жартувати дещо не просто, тому що треба бути дуже обережними. Це ускладнює комікам справу, оскільки краса комедії полягає в тому, що ми висміюємо себе, висміюємо життя. Раніше можна було жартувати, наприклад, над фанатиком і сміятися, це була істерика. І суть була в тому, щоб пояснити людям, наскільки смішними бувають люди. А тепер це заборонено», – зазначила Еністон.

На її думку, світ потребує гумору й не варто «сприймати все дуже серйозно», особливо в США.

Водночас співавторка «Друзів» Марта Кауфман раніше заявила, що відчуває «занепокоєння» й «провину» через відсутність різноманітності в серіалі. Після цього вона пожертвувала 4 мільйони доларів на заснування професорської посади на факультеті африканських й афроамериканських досліджень в університеті Брандейс.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.