Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Ми не ШІ»: Джеймі Лі Кертіс підтримала співачку Кароль Джи в конфлікті з GQ Mexico

Журнал подав сильно відфотошоплене фото співачки на обкладинку

Акторка Джеймі Лі Кертіс підтримала колумбійську попзірку Кароль Джи у конфлікті з виданням GQ Mexico. Співачка розкритикувала журнал через те, що вони помістили на обкладинку її сильно відредаговану світлину. Про це повідомляє Insider.

На своїй сторінці в Instagram Кертіс написала, що її «дуже надихнула» позиція Кароль Джи й наголосила на важливості природної репрезентації.

«Ми – люди. Ми не штучний інтелект, і цей геноцид проти того, що є природно красивим, викликає тривогу, і про це потрібно говорити», – ідеться в дописі Кертіс.

Напередодні Кароль Джи на своїй Instagram-сторінці висловила розчарування через власне відредаговане фото на обкладинці GQ Mexico, яке, за її словами, «не представляє її». Співачка опублікувала селфі без макіяжу й фото обкладинки журналу, щоб показати різницю.

«Моє обличчя не має такого вигляду, моє тіло не має такого вигляду. Я відчуваю себе дуже щасливо й комфортно зі своєю природною зовнішністю», – зауважила Кароль Джи.

За словами співачки, її відфотошоплена світлина стала проявом неповаги не лише до неї, а й до всіх жінок. Вона також припустила, що меседж, який посилає фото, полягає в тому, що «для того, щоб мати привабливий вигляд», їй «потрібні всі ці зміни».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.