Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниNetflix розробляє мультсеріал за мотивами «Дивних див»

Деталі поки не розголошують

Стримінговий сервіс Netflix створить анімаціний серіал за мотивами «Дивних див» – американського науково-фантастичного серіалу. Про це пише Variety.

Майже всі деталі майбутнього мультсеріалу тримаються в таємниці. Відомо, що його розробили художник-мультиплікатор Ерік Роблс й анімаційна студія Flying Bark Productions, яка раніше створювала багато проєктів для дитячого телеканалу Nickelodeon.

«Ми завжди мріяли про мультсеріал «Дивні дива» в дусі суботніх ранкових мультфільмів, які ми любили з дитинства», – ідеться в заяві творців серіалу «Дивні дива» братів Дафферів.

«Дивні дива» – американський науково-фантастичний серіал, створений братами-близнюками Меттом і Россом Дафферами. У центрі сюжету – вигадане американське містечко Гоукінс, жителі якого потерпають від чудовиськ з альтернативного виміру, який вони називають «Виворіт».

Перший сезон серіалу вийшов 15 липня 2016 року, четвертий – у травні 2022 року. Серіал продовжили на п’ятий сезон, який стане для нього останнім. Очікується, що його прем’єра відбудеться на Netflix не раніше літа 2024 року.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.