Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниФільм режисерки Марисі Нікітюк відкриє літній кінофестиваль «Миколайчук ОPEN»

Драма про життя телеведучої

Цьогорічний міжнародний кінофестиваль «Миколайчук OPEN» розпочне драматична картина Марисі Нікітюк «Я, Ніна». Це також буде українська прем’єра стрічки.

В основі сюжету доля успішної телеведучої Ніни Сокіл. У її житті є все, про що тільки можна мріяти: любов, кар’єра, прихильники. Але раптом фатальна новина руйнує все, до чого зірка так довго йшла. Це змусить її зрозуміти, хто вона насправді і що найважливіше в житті.

«Я дуже хочу, щоб українці полюбили наш фільм, який пройшов складний шлях до реалізації. Ми знімали кіно про те, що варто жити попри все. Але навіть не уявляли, з яким болем і якими втратами зіткнеться наше суспільство буквально через рік після завершення зйомок. Жити попри все зараз означає набагато більше, бажання жити ми шукаємо його наново. І, можливо, комусь наше кіно допоможе», – каже Марися Нікітюк.

«Я, Ніна» – другий художній фільм Марисі Нікітюк, режисерки «Коли падають дерева». Його закордонна прем’єра відбулася на Талліннському міжнародному кінофестивалі «Темні ночі» у 2022 році. Генпродюсеркою й авторкою ідеї фільму виступила телеведуча й журналістка Яніна Соколова. Саме за мотивами її особистої історії знімали стрічку.

Фестиваль «Миколайчук OPEN» цьогоріч проходитиме з 15 до 20 червня в Чернівцях, у новому форматі: він став міжнародним. Нагадаємо, що вперше фестиваль пройшов у червні минулого року, під час повномасштабного вторгнення рф. Тоді він мав великий успіх і зіркову підтримку.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.