Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниHBO готує новий серіал у всесвіті «Теорії великого вибуху»

За участі оригінального творця серіалу Чака Лорра

Стримінговий сервіс HBO Max-Discovery+ разом з автором «Теорії великого вибуху» Чаком Лорром працюють над новим серіалом у тому ж усесвіті. Про це пише The Hollywood Reporter.

Стримінг, що віднедавна перейменувався на Max, матиме ексклюзивні права на показ нового серіалу. Попри анонс сюжет другого відгалуження «Теорії великого вибуху» наразі не розкривається.

Дехто припускав, що в окрему історію може перерости батьківство Леонарда й Пенні, оскільки в останньому сезоні «Теорії великого вибуху» герої очікували на первістка. На ці припущення Джонні Ґалецкі, який грає Леонарда, якось відповів, що «це не було б катастрофою, але це вже не було б «Теорією великого вибуху».

Анонсований проєкт буде останнім серіалом Лорре для платформи Max. До цього там виходив серіал-приквел «Молодий Шелдон», що був першим відгалуженням «Теорії великого вибуху». Наразі він є найпопулярнішою комедією серед усіх глядачів CBS, де досі транслюється.

«Теорія великого вибуху» – комедійний серіал, який виходив із 2007 до 2019 року. Він завершився через те, що Джим Парсонс, який грав Шелдона Купера, вирішив піти з проєкту. Чак Лорр, автор серіалу, сказав, що продовження шоу може відбутися лише за участі всього оригінального складу акторів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.