Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Львові відбудеться благодійний фестиваль на підтримку парамедикинь на передовій

Збиратимуть кошти на надлегкі плити для них

У Львові 21 квітня відбудеться благодійний фестиваль Armor Fest. Його мета – зібрати мільйон гривень, щоб придбати надлегкі плити Angel Armor для парамедикинь на передовій.

Ідея фестивалю належить Вікторії Родько й Тетяні Чухрай – солістці й агентці гурту OY Sound System. «Як і багато інших сильних українців, ми продовжуємо робити те, що вміємо найкраще, – робимо класну музику й ділимося нею зі світом. Бо навіть у найскладніші часи мистецтво лікує душі, мотивує і єднає», – сказали вони.

Фестиваль проводитимуть на чотирьох локаціях. На Main Stage виступлять The Unsleeping, KADNAY, Data Molfar, Макс Пташник, OY Sound System і BAH.ROMA. На Underground Stage свою творчість представлять Figurat, Taqaddam, Julia Jazz, Lugovskiy, BADWOR7H, human margareeta, Oi FUSK й Андрій Бармалій. На Live Talking Stage обʼєднаються учасники шоу «Ебаут» із зірковими гостями.

Також на фестивалі буде ярмарок Charity Market Place із речами від українських брендів, мерчем фестивалів і вінілом. А мистецька частина фестивалю представить митців і мисткинь із різних куточків України.

Квитки коштують від 500 гривень, придбати їх можна за посиланням.

Фото: instagram/katiaklim

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.