Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАкторка спінофу «Бріджертонів» висловилася про расову різноманітність в історичних драмах

Вона каже, що не любила їх через відсутність репрезентації людей різних рас

Акторка Індія Амартейфіо, яка зіграла королеву Шарлотту в спінофі «Королева Шарлотта: Історія Бріджертонів», розповіла, що не дивилася історичні драми через відсутність расового різноманіття. Про це пише Daily Mail.

«Я ніколи не дивилася історичні драми. Я метиска... Я не бачила репрезентації себе, тому ніколи не відчувала потреби їх (серіали – ред.) дивитися», – сказала Амартейфіо.

Водночас акторка додала, що тепер вона полюбила історичні драми через їхню більшу репрезентативність і віддала належне шоуранерці франшизи «Бріджертони» Шонді Раймс.

«Шонда Раймс лідирує в цьому русі за включення людей у жанри, де вони раніше не існували: люди просто не писали шоу про кольорових людей, які були б одягнені в старовинні костюми», – сказала акторка

Амартейфіо додала, що історична точність не була необхідною для серіалу: «Це була моя перша головна роль, це був великий тиск. Але я читала інтервʼю Голди Рошевель, у якому вона сказала, що королева Шарлотта в «Бріджертонах»не заснована на фактах. Вона історична постать, але це не документальний фільм, а вигаданий світ, у якому існують реальні люди».

Спіноф про королеву Шарлотту вийде на Netflix 4 травня. Це буде історія про становлення королеви і її шлюб із королем Георгом.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.