Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Сутінки» перезапустять у форматі серіалу

Стефані Маєр долучиться до розроблення

Серію книг американської письменниці Стефані Маєр екранізують у форматі серіалу. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Проєкт перебуває на стадії розроблення й поки не має платформи, де його представлятимуть. Створенням серіалу займається компанія Lionsgate Television. Сценарій писатиме Шинейд Дейлі («Ходячі мерці: Потойбічний світ»). Вона також працює з Lionsgate TV, щоб визначити, чи буде майбутній проєкт римейком «Сутінків» або його представлять в іншому форматі.

Виконавчими продюсерами стануть Вік Годфрі, чия компанія Temple Hill продюсувала фільми із серії «Сутінки», а також колишній співпрезидент Lionsgate Ерік Фейг. Стефані Маєр також братиме участь у розробленні серіалу.

«Сутінки» – серія романів американської письменниці Стефані Маєр. У центрі сюжету – дівчина, на ім’я Белла Свон, яка переїжджає до Форкса, штат Вашингтон, де закохується у вампіра, на ім’я Едвард Каллен. Фільми за серією книг виходили з 2008 по 2012 роки, з Крістен Стюарт і Робертом Паттінсоном у головних ролях.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.