Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниІтан Коен зрежисує лесбійську подорожню комедію, натхненну сатиричними секс-фільмами 70-х

Із Маргарет Кволлі, Педро Паскалем і Меттом Деймоном у ролях

Американський режисер Ітан Коен цього літа розпочне зйомки комедії Drive-Away Dolls про пригоди лесбійки Джеймі. Про це пише Dazed.

Сценарій фільму Ітан написав разом зі своєю дружиною Трішою Кук ще у 2000-х. Комедія матиме атмосферу кінострічок Расса Мейєра, які Ітан Коен переглядав у підлітковому віці. У них Мейєр гумористично експлуатував секс і жіночі пишні форми.

Розмови про цей проєкт тривають ще з 2007 року. Тоді планувалося, що його зніматиме режисерка Еллісон Андерс, а Коен мав бути сценаристом і продюсером. Тоді він заявляв, що його сюжет «більш невинний», як порівняти з роботами Мейєра.

Американська прем’єра стрічки відбудеться 22 вересня. Головні ролі зіграють Маргарет Кволлі, Джеральдін Вішванатан і Педро Паскаль. Також у фільмі з’явиться Метт Деймон.

За сценарієм, тусовщиця й «мисливиця на жінок» Джеймі умовляє свою подругу Меріен відправитися з нею в автомобільну подорож із Філадельфії до Маямі. У поїздці Джеймі закохується в Меріон, доки та спішить відвідати кожний лесбійський бар на східному узбережжі. На них очікує відрубана голова в коробці, таємничий портфель, повний гіпсових фалосів, низка розлючених переслідувачів і «багато гарячого сексу без хлопців».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.