Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниШакіра стане латиноамериканською «Жінкою року» за версією Billboard

Церемонія нагородження відбудеться 7 травня в Маямі

Шакіра отримає нагороду «Жінка року» на першому заході Billboard Latin Women in Music, присвяченому латиноамериканським артисткам. Про це повідомляє Rolling Stone.

Директорка з контенту Billboard для латино- й іспанськомовних країн Лейла Кобо у своїй заяві зазначила, що завдяки Шакірі латиноамериканки по всьому світу отримали можливість писати й виконувати глибоко особисту музику.

Рональд Дей, президент стратегії розваг і контенту телеканалу Telemundo, додав, що співачка відігравала ключову роль у формуванні «яскравого й різноманітного ландшафту» латиноамериканської музики й музики загалом протягом усієї своєї кар’єри.

«Її пристрасть, талант і креативність зламали бар’єри й дали можливість поколінням сприймати нашу ідентичність через музику, і ми неймовірно пишаємося тим, що визнаємо її жінкою року в цій галузі», – сказав він.

На церемонії нагородження, яка відбудеться 7 травня в Маямі, також буде відзначено й інших латиноамериканських співачок. Серед них – Ані Габріель, Емілія, Евалуна, Гойо й Талія.

У січні Шакіра стала найпопулярнішою латиноамериканською піснею на YouTube із піснею Out of Your League, яку вона присвятила колишньому партнеру, ексфутболісту «Барселони» Жерару Піке.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.