Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДивіться трейлер драматичного фільму Ірини Цілик «Я і Фелікс»

Стрічка розповідає про дорослішання в 90-х

Кінокомпанія ForeFilms презентувала трейлер до драми «Я і Фелікс» української режисерки Ірини Цілик. Він знятий за мотивами напівавтобіографічного роману українського письменника Артема Чеха «Хто ти такий?»

Оновлення: Піар-служба ForeFilms у коментарі для The Village Україна повідомила, що офіційного трейлеру фільму «Я і Фелікс» ще немає. На каналі тимчасово зʼявилася його незавершена версія. Наразі відео недоступне.

Події фільму відбуваються в 90-х роках. Підліток Тимофій живе в провінційному місті разом зі своєю родиною: мамою, переважно відсутнім батьком, бабусею і її співмешканцем Феліксом. Він колишній контррозвідник і ветеран війни в Афганістані, який має ПТСР і страждає від алкоголізму.

Фелікса зіграв український письменник і поет Юрій Іздрик, а Тимофія в різні роки – син режисерки Андрій Чередник, актори Владислав Балюк і Володимир Гладкий.

Світова прем’єра фільму відбулася на 38-му Варшавському міжнародному кінофестивалі, а українська – 26 жовтня 2022 року в межах Київського тижня критики. В Україні фільм обіцяють випустити восени 2023 року.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.