Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПерший кадр: Мег Белламі й Ед Маквей у ролях Кейт Міддлтон і принца Вільяма в 6 сезоні «Корони»

Прем’єра очікується цьогоріч

Netflix опублікував перші кадри акторів Мег Белламі й Еда Маквея, які зіграли Кейт Міддлтон і принца Вільяма в шостому сезоні серіалу «Корона». Про це пише Variety.

Новий сезон зосередиться на житті королівської родини в 90-х роках, а також на стосунках Вільяма й Кейт. «Коли пара вперше зустрічається в університетському містечку, починається новий роман і нове майбутнє «Корони», – ідеться в описі до нового сезону.

Зйомки в серіалі «Корона» є дебютними для обох акторів. Ед Маквей має певний театральний досвід у Лондоні, а Мег Белламі обрали на роль за результатами відкритого кастингу в соцмережах. У шостому сезоні в ролі принца Гаррі також дебютує актор Лютер Форд.

Вільям і Кейт, тепер відомі як принц і принцеса Уельські, познайомилися під час навчання в університеті Сент-Ендрюса. Вони заручилися в листопаді 2010 року й одружилися 29 квітня 2011 року. Пара має трьох дітей.

«Корона» – біографічний серіал, який розповідає про життя королеви Єлизавети. З моменту виходу серіал отримав 21 премію «Еммі», а також премію «Золотий глобус» у категорії найкращий драматичний серіал. Зйомки шостого сезону призупиняли у вересні 2022 року після смерті королеви. Очікується, що шостий сезон вийде на Netflix цього року.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.