Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДивіться трейлер другої частини фільму «Дюна» Дені Вільньова

Прем’єра 2 листопада

Кіностудія Warner Bros. випустила трейлер другої частини фільму «Дюна» режисера Дені Вільньова. Прем’єра фільму в США відбудеться 3 листопада 2023 року, а в Україні – 2 листопада.

Друга частина фільму розповість про міфічну подорож Пола Атрейдеса (Тімоті Шаламе), який об’єднується з Чані (Зендея) і племенем фременів, щоб помститися вбивцям своєї родини. Режисер фільму розповів, що дія сиквелу відбуватиметься на планеті Арракіс.

«Перша частина [фільму] – це більше споглядальне кіно. Друга частина – це насичений дією, епічний бойовик. Вона набагато щільніша. Ми побували в нових локаціях. Я не хотів повторюватися. Декорації нові, усе нове», – розповів Вільньов.

Окім Тімоті Шаламе й Зендеї, у фільмі зіграли Флоренс П’ю, Дейв Батіста, Стеллан Скарсгард, Леа Сейду, Хав’єр Бардем, Ребекка Фергюсон, Остін Батлер, Шарлотта Ремплінг, Крістофер Уокен й інші.

Вийшов також український трейлер другої частини фільму.

«Дюна» – американський науково-фантастичний фільм режисера Дені Вільньова, знятий за романом Френка Герберта. У центрі сюжету – Пол Атрейдес і його боротьба за пустельну планету Арракіс (Дюна).

Фільм є третьою адаптацією «Дюни» після фільму Девіда Лінча 1984 року й телевізійного мінісеріалу від Джона Гаррісона 2000 року. Перша частина «Дюни» вийшла 2021 року і встановила рекорд касових зборів в Україні й у світі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.