Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниParamount відреагували на позов акторів фільму «Ромео і Джульєтта» через оголену сцену

У компанії кажуть, що позов приречений на провал

Кінокомпанія Paramount Pictures подала клопотання про відхилення позову щодо версії фільму «Ромео і Джульєтта» 1968 року. Про це пише Variety.

На початку січня актори Леонард Вайтінг й Олівія Гассі, які зіграли головних героїв фільму, подали до суду на Paramount Pictures за сексуальне насильство через оголену сцену, у якій вони знялися. На момент зйомок актори були підлітками.

У позові вони стверджували, що режисер Франко Дзефіреллі спонукав їх зніматися оголеними, хоча раніше запевняв, що їм не доведеться цього робити. Актори вимагають відшкодування в розмірі 500 мільйонів доларів.

У Paramount стверджують, що позов «приречений на провал із багатьох причин». Зокрема, у кінокомпанії кажуть, що сцену з оголенням не можна прирівнювати до сексуального насильства над неповнолітніми.

У клопотанні стверджується, що актори не можуть подавати позов відповідно до закону Каліфорнії, що призупиняє термін давності за сексуальне насильство над дітьми, оскільки сцена не кваліфікується як насильство. Крім того, Вайтінг і Гассі не можуть подавати позов у Каліфорнії, оскільки в той час вони жили у Великій Британії, а зйомки відбувалися в Італії.

Також у клопотанні зазначається, що актори «з любов’ю» говорили про роботу над фільмом упродовж десятиліть. Наприклад, в інтерв’ю для Variety у 2018 році й для Британського інституту кіно у 2016-му.

Також у Paramount заявили, що вони були лише дистриб’юторами фільму, а не виробниками. Тож компанія не була роботодавцем режисера Дзефіреллі й не мала наглядати за його поведінкою на знімальному майданчику, стверджується в клопотанні.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.