Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКомедія «Шалена п’ятниця» отримає сиквел із Джеймі Лі Кертіс і Ліндсі Лохан у ролях

Акторки ведуть перемовини про зйомки у фільмі

Disney заявив про роботу над сиквелом популярної американської комедії «Шалена п’ятниця», яка вийшла у 2003 році. Про це пишуть Variety й Hollywood Reporter.

Сценарій напише Еліз Голландер. Очікується, що акторки Джеймі Лі Кертіс і Ліндсі Лохан повернуться до головних ролей. За словами Кертіс, її продовжують питати про продовження «Шаленої п’ятниці».

«Коли я повернулася, я зателефонувала своїм друзям у Disney і сказала: «Таке відчуття, що треба зняти фільм», – сказала Кертіс.

Ліндсі Лохан також прокоментувала зйомки сиквелу: «Ми з Джеймі обидві відкриті до цього, тож ми залишаємо це тим, хто це зробить».

Фільм «Шалена п’ятниця» заснований на романі американської композиторки й письменниці Мері Роджерс (1972). Це історія про мати й доньку, які одного дня помінялися тілами й проживали життя одна одної.

Роман отримав три кіноадаптації: у 1976 році з Барбарою Гарріс і Джоді Фостер, у 1995-му з Шеллі Лонг і Гебі Гоффман і у 2003-му з Джеймі Лі Кертіс і Ліндсі Лохан. Остання мала найбільший успіх, зібравши понад 160 мільйонів доларів у прокаті.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.