Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Треба побачити твій оргазм»: Акторка Джейн Фонда розповіла про домагання з боку режисера

Він виправдовував це тим, що це потрібно для ролі

Американська акторка Джейн Фонда розповіла, що французький режисер Рене Клеман намагався переспати з нею під час зйомок трилера «Дім радості» (Joy House) 1964 року. Про це пише Variety.

Під час участі в програмі Watch What Happens Live Фонду попросили назвати одного чоловіка в Голлівуді, який намагався «підчепити» її, але отримав відмову.

«Французький режисер Рене Клеман, – відповіла вона. – Він сказав, що у фільмі героїня має отримати оргазм, тож він хоче переспати зі мною, щоб побачити, який я маю вигляд під час оргазму. Він говорив це французькою, а я вдавала, що не розумію».

На момент зйомок фільму «Дім радості» Клеману був 51 рік, а Фонді – 27.

Упродовж 1950–1960-х років Рене Клеман був одним із найбільш популярних французьких режисерів. Він отримав численні нагороди, зокрема п’ять призів Каннського кінофестивалю. Режисер помер у 1996 році.

Джейн Фонда зіграла в його фільмі «Дім радості» жінку, яка закохується в карткового шулера під час втечі від американських гангстерів. За свою кар’єру Фонда знялася в багатьох стрічках, отримала безліч нагород й отримала статус ікони кінематографу. Окрім акторства, Фонда також займається активізмом і бореться за права жінок.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.