Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Вона не повинна бути сексуальною»: Марго Роббі висловилася щодо сексуалізації ляльки Барбі

Акторка зіграла однойменну іграшку в новій комедії

Акторка Марго Роббі висловилася щодо сексуалізації ляльки Барбі в новому інтерв’ю для Vogue.

Роббі зауважила, що пластикова лялька не має репродуктивних органів й органів загалом, тому вона «не може відчувати сексуальне бажання».

«Вона (Барбі – ред.) сексуалізована. Але вона не повинна бути сексуальною. Люди можуть проєктувати секс на неї. Так, вона може носити коротку спідницю, але тільки тому, що вона весела й рожева. А не тому, що вона хоче, щоб ви бачили її зад», – сказала акторка.

Роббі також розповіла, що вона уявляла акторку «Диво-жінки» Ґаль Ґадот в образі Барбі, тому що вона давала «енергію Барбі».

«Ґаль Ґадот – це енергія Барбі, тому що Ґаль Ґадот неймовірно красива, але ви не ненавидите її за те, що вона така красива, адже вона настільки щира й добра», – зауважила акторка.

«Барбі» – майбутній американський романтичний комедійний фільм, заснований на однойменній іграшці від компанії Mattel. Режисеркою фільму виступила Ґрета Ґервіґ, а сценарій написав Ной Баумбах. Головну роль зіграла Марго Роббі, у ролях другого плану – Раян Ґослінґ, Америка Феррера, Сіму Лю, Кейт МакКіннон, Аріана Грінблатт, Александра Шипп, Емма Маккі, Вілл Феррелл і Майкл Сера.

Прем’єра запланована 2023 року.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.