Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАмериканська співачка Лорен Морроу випустила трек про жінок у музичній індустрії

І про розширення можливостей і відстоювання власного «я»

Американська співачка Лорен Морроу випустила трек Nobody But Me про жінок у музичній індустрії. Він увійшов до її дебютного повноформатного альбому People Talk, який видання Rolling Stone називає таким, що «руйнує фальшиві образи із соціальних мереж» і «сповненим нищівно чесних і реальних текстів, виконаних із поєднанням вразливості й упевненості».

Трек Nobody But Me Морроу написала разом зі своїм чоловіком Джейсоном Морроу і продюсером Паркером Кейсоном.

«Я написала дуже вразливі речі про себе і свій досвід у музичній індустрії за останнє десятиліття. Це стало піснею про розширення можливостей і відстоювання власного «я», з усіма його недоліками. Я думаю, що ви можете почути цю тривогу у вокальному виконанні», – розповіла співачка.

Морроу випустила кліп до пісні, у якому зібрана колекція вінтажних зображень жінок, які руйнують старі суспільні норми. «Я хотіла зробити щось своє, використовуючи різні кліпи про сильних і красивих жінок в історії. Ця пісня дуже особиста для мене, тож мені здалося правильним спробувати розповісти цю історію самостійно», – поділилася Морроу.

Послухати трек Nobody But Me, а також альбом People Talk повністю можна на Spotify, Apple Music, YouTube Music і Deezer.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.