Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАкторка Фелісіті Ворд зіграє головну роль в австралійській версії серіалу «Офіс»

Уперше в адаптації серіалу головну роль виконує жінка

Австралійська комікеса й акторка Фелісіті Ворд зіграє головну роль в австралійській адаптації серіалу «Офіс». Про це пише Variety.

Ворд зіграє директорку пакувальної компанії Ганну Говард. Події серіалу розгортаються в період після пандемії COVID-19. Говард отримує звістку з головного офісу про те, що її філію закривають, а співробітникам доведеться працювати з дому. Як пише Variety, директорка «переходить у режим виживання, дає обіцянки, яких не може дотриматися, і вигадує дивовижні інтриги, щоб зберегти свою робочу сімʼю разом».

Австралійська версія «Офісу» є 13-ю адаптацією шоу, над нею працюють режисери Рікі Жерве і Стівен Мерчант. Зйомки розпочнуться в червні цього року, а прем’єра серіалу відбудеться на Amazon Prime Video у 2024 році в усіх країнах, окрім США.

«Офіс» – американський комедійний серіал каналу NBC. Це адаптація однойменного британського серіалу каналу BBC. Усього серіал має дев’ять сезонів, перший вийшов у 2005 році. «Офіс» отримав схвальні відгуки й був визнаний одним із найкращих серіалів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.