Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКім Кетрол з’явиться в епізодичній ролі Саманти Джонс у другому сезоні «І просто так…»

Прем’єра нового сезону вже цього місяця

Акторка Кім Кетрол повернеться в епізодичній ролі Саманти Джонс у другому сезоні серіалу «І просто так…» від HBO. Про це повідомляє Variety.

Кетрол з’явиться лише в одній сцені, яку вона вже відзняла 22 березня в Нью-Йорку. У сцені її героїня Саманта, яка за сюжетом переїхала до Лондона, розмовлятиме по телефону з Керрі Бредшоу. У першому сезоні Керрі листувалася з Самантою, а у фіналі вони домовилися зустрітися, щоб помиритися.

Відомо, що під час зйомок Кетрол не спілкувалася ні з іншими акторами й акторками, ні з виконавчим продюсером серіалу Майклом Патріком Кінгом.

«І просто так…» — американський серіал, сиквел серіалу «Секс і місто», який транслювався в США з 1998 до 2004 року, а також двох його кінопродовжень. Прем’єра відбулася 9 грудня 2021 року на HBO Max.

Кім Кетрол ще у 2016 році повідомила, що не буде грати Саманту. Причиною стало те, що, на думку акторки, сценарій для запропонованого третього фільму «Секс і місто» не відповідав її персонажці. Рішення Кетрол призвело до конфлікту із Сарою Джессікою Паркер.

Коли «Секс і місто» перезапустили у форматі серіалу, Кетрол не пропонували повторити роль Саманти. Під час пресконференції минулого року Паркер і Кінг сказали, що не можуть уявити сценарій, у якому Кетролл знову зіграє Саманту. Утім, під час зйомок другого сезону її все ж вирішили запросити для епізодичної ролі.

Прем’єра другого сезону «І просто так» також відбудеться 22 червня, а сцена з Кетрол у ролі Саманти вийде в ефір у серпні.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.