Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКороткометражку Надії Парфан «Це побачення» відібрали в програму Palm Springs ShortFest 2023

Переможці фестивалю потрапляють до лонгліста кінопремії «Оскар»

Короткометражний фільм «Це побачення» від української режисерки Надії Парфан потрапив до програми фестивалю Palm Springs ShortFest 2023. Про це пише «Українська правда» з посиланням на Moviegram.

«Це побачення» – дебютний ігровий фільм Надії Парфан про столицю країни, у якій триває війна, але де не зупиняється життя. У лютому 2023 року фільм отримав спеціальну відзнаку журі на 73-му Берлінському міжнародному кінофестивалі.

Окрім стрічки Надії Парфан, до програми фестивалю увійшли ще два українські фільми: «Перезапис» Кирила Земляного й «Мені ніколи не снився мій син» Джейсона Блевінса.

«Перезапис» розповідає про руйнацію родини й про те, як агресія стає нормою в стосунках. А «Мені ніколи не снився мій син» – про чоловіка, який через п’ять років після початку війни в Україні зʼясовує, що його зниклий син, можливо, увесь цей час перебував у полоні. Переглянути фільм можна на The New Yorker.

Palm Springs ShortFest – один із найбільших кінофестивалів короткого метру у світі, переможців якого автоматично номінують на «Оскар» і BAFTA Awards. Цього року він проходитиме з 20 по 26 червня.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.