Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Клондайк» Марини Ер Горбач тепер можна подивитися на Netflix

Ще два українські фільми незабаром з’являться на платформі

Фільм «Клондайк» української режисерки Марини Ер Горбач доступний до перегляду на стримінговій платформі Netflix.

Стрічка розповідає історію родини, яка опинилася в епіцентрі подій авіакатастрофи рейсу MH17 Malaysia Airlines 17 липня 2014 року в селі Грабове Донецької області. Молоде подружжя готується стати батьками, коли в небі над ними збивають цивільний літак. Чоловік і брат дружини прагнуть одного – евакуювати вагітну жінку, проте вона відмовляється їхати.

Це четверта повнометражна робота Марини Ер Горбач («Омар і ми», «Люби мене», «Гарчання чорних псів»). Головну роль виконала Оксана Черкашина («Погані дороги»). У фільмі також зіграли Сергій Шадрін («Чорний ворон») й Олег Щербина («Черкаси», «І будуть люди»).

Світова прем’єра стрічки відбулася на Санденсі – найбільшому фестивалі незалежного кіно в США, де вона здобула перемогу за «Найкращу режисуру». Фільм також відзначили на Берлінському міжнародному кінофестивалі. Окрім того, «Клондайк» потрапляв до лонгліста кінопремії «Оскар».

У червні на Netflix з’являться ще два українські фільми: «Люксембург, Люксембург» Антоніо Лукіча (14 червня) і «Памфір» Дмитра Сухолиткого-Собчука (22 червня).

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.