Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗої Кравіц заявила про відсутність різноманіття після закриття серіалу High Fidelity

Його не продовжили після першого сезону

Після того, як стримінговий сервіс Hulu закрив серіал High Fidelity із Зої Кравіц, акторка заявила про відсутність різноманіття шоу на платформі.

Зої Кравіц опублікувала кілька фото з бекстейджу зйомок серіалу з іншими учасниками після новини, що High Fidelity вирішили скасувати.

Це був романтичний комедійний серіал за однойменною книгою Ніка Горнбі з Кравіц у головній ролі, де Зої зіграла молоду власницю вінілової крамниці, закохану в музику та попкультуру. Вийшов лише один сезон серіалу з 10 серій.

«Я хочу віддати належне моїй родині High Fidelity. Дякую за всю любов і серце, яке ви вклали в це шоу. Я вболіваю за всіх вас. І дякую всім, хто нас спостерігав, любив і підтримував», − написала акторка.

Акторки Тесса Томпсон, Різ Візерспун і Геллі Беррі висловили співчуття в коментарях через те, що серіал не продовжили на другий сезон.

«Усе гаразд. У Hulu є тонни інших серіалів з темношкірими жінками, які можна подивитися. Хоча стривайте...», − відповіла Кравіц на коментарі.

Раніше акторка розповіла про відгуки, які вона тримала від фанатів High Fidelity: «У мене є друг-гей, який любить панк-музику, і він сказав: «Боже мій, я не можу повірити, що дивлюся на гея в сорочці з гуртом Minor Threat. Я ніколи такого не бачив». Розбиваючи стереотипи, я відчуваю, що людям це потрібно. Тож мені дуже пощастило, що вдалося цього досягнути, адже однією з основних речей для мене була щирість і відтворення реального світу. Я давно живу в Нью-Йорку, і багато в чому це любовне послання до міста з його різноманіттям», − сказала Зої Кравіц.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.