Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниPixar представили першого небінарного персонажа. Він з’явився в мультфільмі «Стихії»

Прем’єра мультфільму відбулася 16 червня

Компанія Pixar представила свого першого в історії небінарного персонажа – Лейка Ріпла. Вони з’явилися в мультфільмі «Стихії», прем’єра якого відбулася в червні цього року. Про це пише Daily Mail.

Персонажа озвучили небінарний актор озвучування Ава Гаузер. Лейк – родич Вейда Ріплі, інспектора з охорони здоров’я водної стихії. Вони використовують займенники «вони/їх».

«Стихії» – американський комедійно-драматичний анімаційний фільм виробництва Walt Disney Pictures і Pixar Animation Studios. Дія відбувається в місті, де всі стихії живуть разом. Берні й Сіндер Люмен, які належать до стихії вогню, переїжджають до цього міста, де стикаються з ксенофобією. Мультфільм також висвітлює питання міграції й те, як «любов долає відмінності».

Режисером виступив Пітер Сон («Добрий динозавр»). «Стихії» – це 27-й повнометражний мультфільм Pixar Animation Studios. Як пише Reuters, мультфільм став другим дебютним фільмом студії з найнижчими касовими зборами: він зібрав усього близько 30 мільйонів доларів з моменту виходу 16 червня.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.