Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДженна Ортеґа може повернутися в п’ятому сезоні американської драми «Ти»

П’ятий сезон буде останнім для серіалу

Акторка Дженна Ортеґа може повернутися у п’ятому сезоні серіалу «Ти» від Netflix. Про це пише Hypebae.

У серіалі Дженна Ортеґа зіграла персонажку Еллі Алвес. Акторка не повернулася до зйомок четвертого сезону, оскільки була зайнята зйомками серіалу «Венздей». У новому тизері від Netflix, опублікованому на заході для шанувальників Tudum, глядачі помітили персонажів із минулих сезонів, зокрема й Ортеґу.

«Я чув, що ви вже на межі, чекаючи й розмірковуючи над епічним завершенням «Ти», – сказав Пенн Беджлі, який зіграв головну роль у серіалі. – Що ще важливіше, ви роздумуєте над тим, із чим, чи ліпше сказати, із ким Джо зіткнеться, коли нарешті повернеться до Нью-Йорка. Хоча я поки що не можу сказати, з ким саме, ми всі знаємо, що в минулому в Джо залишилося багато незавершених справ. Питання в тому, хто це?»

«Ти» – американська психологічна драма-трилер, знята на основі однойменного роману Кароліни Кепнес. Серіал розповідає про Джо Голдберга, менеджера книжкового магазину й серійного вбивцю, який закохується в жінку й стає одержимим. Перший сезон вийшов у 2018 році. У березні 2023 року серіал продовжили на п’ятий сезон, який стане останнім.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.