Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниРозпочався суд над Кевіном Спейсі: йому висунули 12 звинувачень у сексуальному насильстві

Актор не визнає себе винним

У Великій Британії розпочався суд над актором Кевіном Спейсі. Йому висунули 12 звинувачень у сексуальному насильстві над чотирма чоловіками, пише New York Times.

Звинувачення стосуються періоду між 2001 і 2013 роками. Більшу частину цього часу, з 2004 до 2015 року, Спейсі працював художнім керівником лондонського театру Old Vic. Актора звинувачують у сексуальному насильстві, непристойних діях і примушуванні особи до сексуальних дій без згоди.

На двох попередніх слуханнях, що відбулися торік, Спейсі не визнав себе винним за всіма цими звинуваченнями.

У 2019 році британська поліція допитала Спейсі щодо заяв кількох чоловіків, у яких стверджувалося, що актор напав на них. У травні 2022 року Спейсі звинуватили за п’ятьма пунктами проти трьох передбачуваних жертв. У листопаді того ж року додалося ще сім звинувачень, усі проти четвертого чоловіка.

Якщо Кевіна Спейсі визнають винним, йому може загрожувати тюремний термін.

Кевін Спейсі – американський актор театру й кіно. Двічі лауреат премії «Оскар»: у 1995 році отримав нагороду за найкращу чоловічу роль другого плану у фільмі «Звичайні підозрювані», а в 1999-му – за найкращу чоловічу роль у фільмі «Краса по-американськи».

У 2017 році Кевіна Спейсі звинуватив у домаганнях актор Ентоні Репп. Загалом у сексуальному насильстві й домаганнях актора звинуватили понад 10 осіб.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.