Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниГаррі Стайлз запросив трьох біженок з України на свій концерт у Польщі

Вони відвідали його на минулих вихідних

Британський співак Гаррі Стайлс запросив родину з України, яка вимушено виїхала до Польщі через війну, на свій концерт у Варшаві. Жінка, на ім’я Марина, її 13-річна донька Дар’я та подруга дівчинки відвідали концерт на минулих вихідних, пише Variety.

«Після того, як торік ми були змушені покинути наш дім в Україні, пристосуватися до життя в новій країні було непросто, особливо для моєї доньки Дар'ї та мого 10-річного сина. Я дуже вдячна Гаррі Стайлсу та IRC за підтримку на шляху до кар’єри моєї мрії й за можливість забути про наші турботи на один вечір, поспівати й потанцювати на концерті», – сказала Марина.

Фото: IRC

Родина виїхала з України до Польщі в липні 2022 року. За допомогою Міжнародного комітету порятунку (IRC) Марина змогла адаптуватися в новій країні та знайти мотивацію, щоб здійснити свою мрію – стати водійкою трамвая.

Через російську агресію понад 8 мільйонів українців стали біженцями. З них понад 5 мільйонів шукають тривалого прихистку у країнах Європи, повідомляв уповноважений Верховної ради з прав людини Дмитро Лубінець.

Фото: twitter/photosbycat

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.