Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниОля Полякова судитиметься з виданням «Главред» через бодішеймінг доньки

Видання опублікувало матеріал, у якому обговорювало фігуру дівчини

Українська співачка Оля Полякова заявила, що подає до суду на видання «Главред» через бодішеймерський матеріал про її доньку. Про це співачка повідомила в Instagram.

Ідеться про матеріал із заголовком «Полякова показала сильно розповнілу дочку й змусила її тренуватися». Його автор прокоментував відео в Instagram Олі Полякової, на якому вона зі своєю донькою Машею проводила тренування, виразами на кшталт «у Маші помітно збільшилася попа», а на її ногах «можна розглянути целюліт». На сайті «Главреда» матеріал уже прибрали.

Полякова записала звернення, у якому пообіцяла подати на видання до суду й довести справу до кінця:

«Звертаюся до видання «Главред», яке сьогодні випустило бодішеймерську статтю про мене й мою дитину. У сучасному світі це абсолютно не можлива річ. І за кордоном вас би стерли просто, скасували б. І ще стягнули б багато мільйонів євро. У сучасному світі бодішеймінг, особливо дітей, сильно карається. І я вас покараю. Я прямо зараз звертаюся в суд, скільки б це не тягнулося та скільки б мені це не коштувало – я доведу це діло до кінця. Щоб показати, що в сучасному світі бодішеймінг будь-якої людини – абсолютно неприйнятний для розвинутої країни. Для вільної країни. А якщо ви бодішеймите дитину, то ви просто маєте бути покараними».

Полякова також відреагувала на негативні коментарі щодо фігури своєї доньки, які залишили користувачі під відео співачки в Instagram: закликала людей слідкувати за собою і власним життям.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.