Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАвтора музики до «Венздей» і «50 відтінків сірого» Денні Ельфмана звинуватили в домаганнях

І невиплаті компенсації постраждалій

Американського музиканта й композитора Денні Ельфмана звинуватили в сексуальних домаганнях. Про це пише Variety.

Зазначається, що випадок стався ще у 2017 році: Ельфмана звинуватила піаністка й композиторка Номі Абаді. Тоді вони уклали мирову угоду на 830 тисяч доларів про нерозголошення справи. Тепер Номі Абаді знову подає до суду на Ельфмана через те, що він не сплатив усю суму компенсації.

У поліцейському звіті, який Абаді подала в поліцію Лос-Анджелеса в листопаді 2017 року, ідеться, що Ельфман кілька разів оголювався й мастурбував перед Абаді. У матеріалі видання Rolling Stone стверджується, що поліція класифікувала звинувачення як «непристойне оголення».

Також видання пише, що Ельфман змусив Абаді зробити оголену фотосесію, заявивши, що це буде «художня зйомка». Окрім цього, він нібито подарував композиторці склянку з рідиною; Абаді стверджує, що то була сперма.

Денні Ельфман заперечив усі звинувачення й заявив, що мав з Абаді платонічні стосунки, а вона «намагалася переслідувати його й помстилася після того, як він відмовив їй».

Прессекретар Ельфмана підтвердив, що спілкування Ельфмана й Абаді не мало сексуального характеру й були «повністю за згодою».

Друг Номі Абаді стверджує, що вона погодилася на мирову угоду, оскільки боялася зруйнувати свою кар’єру через висування звинувачень Ельфману.

Денні Ельфман – американський музикант і композитор, автор музики до багатьох голлівудських фільмів і стрічок Тіма Бертона. Писав музику для «Венздей», «Дівчина у потягу», «Бітлджус», «50 відтінків сірого», «Сімпсони», «Чарлі і шоколадна фабрика» й багатьох інших фільмів і серіалів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.