Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниШакіра постане перед судом через можливе податкове шахрайство

Співачка заперечує звинувачення у свій бік

Іспанський суд розпочав нове розслідування щодо можливого податкового шахрайства з боку колумбійської співачки Шакіри. Про це пише The Guardian.

Наприкінці року співачка постане перед судом за звинуваченням у несплаті 14,5 мільйона євро податку на доходи, отримані в період із 2012 по 2014 рік. Reuters пишуть, що в цьому випадку прокуратура вимагає для Шакіри до восьми років позбавлення волі.

Тепер іспанський суддя погодився з державними прокурорами розслідувати два можливі випадки податкового шахрайства з боку Шакіри, починаючи з 2018 року. Суд заявив, що не має інформації щодо суми, про яку йдеться.

Шакіра заперечує будь-які звинувачення й називає їх «неправдивими». Піар-компанія Шакіри Llorente y Cuenca заявила, що співачка «завжди дотримувалася закону й діяла за порадою своїх фінансових консультантів».

Зазначається, що Шакіра ще не отримала повідомлення про нове розслідування. Юристи повідомили, що вона зараз «зосереджена на своєму творчому житті в Маямі» й «упевнена, що її податкові справи будуть вирішені сприятливо».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.