Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Не моя Людина-павук»: Том Голланд зіткнувся з гомофобією через сцену сексу в серіалі

Прихильники актора стали на його захист

Британський актор Том Голланд зіткнувся з гомофобією й критикою через сцену з гей-сексом у серіалі «Переповнена кімната». Актор зіграв у ньому головну роль. Про це пише The Independent.

В одному з епізодів серіалу персонаж Голланда приходить до клубу, де танцює з чоловіком, а тоді займається з ним сексом у вбиральні. Ці сцени викликали обурення в деяких глядачів, зокрема тих, хто знає Голланда за роллю Людини-павука. У соцмережах почав поширюватися хештег #NotMySpiderMan.

Прихильники Тома Голланда почали захищати його від критики. Деякі наголосили, що Голланд – актор, і він може грати різні ролі.

«Реакція гетеросексуальних чоловіків в інтернеті на відео з Томом Голландом лише доводить, що ви вважаєте гей-секс огидним і принизливим або жартом. Ви не повинні поводитися так травмовано через сексуальну сцену», – зауважив один із фанатів.

Сам Том Голланд не реагував на критику щодо сцен.

«Переповнена кімната» – серіал на Apple TV+ від режисера Аківи Голдсмана, який відомий тим, що екранізує популярні романи. Він розповідає про життя Денні Саллівана й те, як його заарештували за причетність до стрілянини в Нью-Йорку в 1979 році.

Під час створення серіалу Голдсман надихався романом Деніела Кіза «Таємнича історія Біллі Міллігана» про чоловіка, який мав розлад множинної особистості. «Усередині» Біллі Міллігана «жило» 24 альтер-особистості.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.