Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниФільм «Я, Ніна» вийде в кінотеатрах вже у вересні

Знятий за мотивами особистої історії телеведучої й журналістки Яніни Соколової

В Україні 7 вересня вийде в прокат стрічка «Я, Ніна», знята за мотивами особистої історії відомої телеведучої й журналістки Яніни Соколової.

Головна героїня картини – успішна телеведуча Ніна Сокіл, яка має все, про що лише можна мріяти: любов, кар’єру, прихильників. Проте фатальна новина руйнує все, до чого телеведуча так довго йшла. Саме ця перешкода змусить її зрозуміти, хто вона насправді і що є найважливішим у житті.

Режисерка фільму – Марися Нікітюк («Коли падають дерева»), а Яніна Соколова стала авторкою ідеї стрічки, прототипом головної героїні, а також продюсеркою спільно з Юлією Сінькевич.

У головній ролі дебютувала психологиня, блогерка й акторка Ксенія Хижняк. Також у фільмі зіграли Олексій Тритенко («Мирний-21», «Я працюю на цвинтарі»), який нині служить у ЗСУ, Максим Панченко («Червоний. Без лінії фронту»), Ігор Колтовський («Погані дороги», «І будуть люди», «Червоний»).

Оператор-постановник фільму – володар «Срібного ведмедя» Берлінале Сергій Михальчук («Довбуш», «Дике поле», «Поводир»), а композитор — Антон Байбаков, який працював над фільмами «Залізні метелики», «Віктор_Робот», «Брама». Режисер монтажу – Іван Банніков («Люксембург, Люксембург», «Земля блакитна, ніби апельсин», «Коли падають дерева»).

Світова прем’єра стрічка «Я, Ніна» відбулася на Tallinn Black Nights Film Festival, який входить до переліку 15 найпрестижніших кінофестивалів у світі. Також стрічку показали на другому за обсягом і значенню фестивалі Німеччини – Filmfest München. Окрім цього, «Я, Ніна» був фільмом-відкриттям міжнародного кінофестивалю «Миколайчук OPEN», на якому відбулася українська прем’єра картини.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.