Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Це серце фільму»: Ґрета Ґервіґ відмовилася вирізати сцену з «Барбі», яка не рухала сюжет

Попри тиск і вмовляння

Режисерка «Барбі» Ґрета Ґервіґ розповіла, що відмовилася вирізати одну зі сцен у фільмі попри те, що вона ніяк не впливала на сюжет. Про це пише Variety.

Ідеться про сцену, де Барбі, потрапивши в реальний світ, зустрічає на зупинці жінку похилого віку. Між ними відбувається коротка розмова, під час якої Барбі говорить жінці, що та дуже гарна.

Ґервіґ розповіла, що на неї тиснули й переконували вирізати цю сцену, оскільки вона не «рухала» сюжет. Однак режисерка відмовилася, сказавши, що сцена є «серцем фільму».

«Мені так подобається ця сцена. А літня жінка на лавці – це художниця костюмів Енн Рот. Вона легенда. У певному сенсі це тупиковий момент, він нікуди не веде», – сказала режисерка.

Ґервіґ підкреслила, що їй подобається, як «ніжно й невимушено» зіграла Марго Роббі. Вона вважає, що ця сцена важлива для розуміння того, як Барбі сприймає реальний світ після ідеального Барбіленду. Деякі глядачі фільму також назвали цю сцену однією з найкращих.

«Барбі» – американський романтичний комедійний фільм від режисерки Ґрети Ґервіґ («Маленькі жінки», «Леді-Птаха», «Френсіс Ха»). Світова прем’єра фільму відбулася 21 липня. За цей час стрічка зібрала понад 300 мільйонів доларів, а Ґрета Ґервіґ увійшла в історію як режисерка з найбільш касовим фільмом, який зняла виключно жінка.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.