Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ США хочуть поновити позови чоловіків, які звинуватили Майкла Джексона в сексуальному насильстві

Їх відхиляли у 2017 й 2021 роках

Апеляційний суд Каліфорнії розгляне можливість поновити відхилені позови двох чоловіків, які звинувачували американського співака Майкла Джексона в сексуальному насильстві. Про це пише Associated Press.

У 2013 році чоловік, на ім’я Вейд Робсон, подав позов до суду, а наступного року це зробив Джеймс Сейфчак. Позови чоловіків відхиляли у 2017 і 2021 роках. Проте минулого місяця 2-й окружний апеляційний суд Каліфорнії в попередньому рішенні скасував рішення 2021 року й повернув справи до суду.

Адвокати майна Джексона намагатимуться переконати апеляційний суд змінити рішення.

Більше про звинувачення проти Майкла Джексона

Австралійський хореограф Вейд Робсон, нині 40-річний, познайомився з Майклом Джексоном, коли йому було 5 років. Згодом він знімався в кліпах Джексона й записував музику на його лейблі. У позові Робсон стверджує, що Джексон домагався його протягом семи років.

Джеймс Сейфчак, якому зараз 45 років, стверджував у своєму позові, що познайомився з Джексоном під час зйомок у рекламі Pepsi, коли йому було 9 років. За його словами, Джексон часто телефонував йому й надсилав подарунки, а тоді почав вчиняти дії сексуального характеру.

Докладно про сексуальне насильство з боку Майкла Джексона Робсон і Сейфчак розповіли у фільмі «Залишаючи Неверленд» (Leaving Neverland) 2019 року. Родина Майкла Джексона, який помер у 2009 році, заперечила всі звинувачення, які лунали у фільмі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.