Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниLizzo звинувачують у сприянні сексуальним домаганням і створенні ворожого середовища

Позов до суду подали колишні танцівники співачки

Троє колишніх танцівників із команди Lizzo подали до суду на співачку, її продюсерську компанію й очільницю танцювальної команди Ширлін Квіглі. Їх звинувачують у сприянні сексуальним домаганням і створенні ворожого робочого середовища через бодішеймінг і дискримінацію. Про це пишуть BBC і The Guardian.

Аріанна Девіс, Крістал Вільямс і Ноель Родрігес подали цивільний позов до Вищого суду округу Лос-Анджелес у вівторок, 1 серпня. У ньому йдеться, що танцівників «змушували терпіти сексуально принизливу поведінку» й «примушували до участі в тривожних секс-шоу» в період між 2021 і 2023 роками.

Зокрема, у позові зазначається, що Lizzo нібито тиснула на Аріанну Девіс, щоб та торкнулася грудей оголеної виконавиці під час виступу в нічному клубі в Амстердамі. Стверджується, що Девіс опиралася цьому, однак зрештою погодилася через страх за своє майбутнє в команді. Крім того, танцівниця заявила, що Lizzo й хореографка Таніша Скот принижували її за вагу й просили «розкрити інтимні подробиці особистого життя».

У позові також ідеться, що очільниця танцювальної команди Ширлін Квіглі нав’язувала танцівникам свої релігійні переконання, висміювала тих, хто займався сексом до шлюбу, публічно обговорювала незайманість однієї з учасниць команди, а також нібито імітувала оральний секс і ділилася сексуальними фантазіями.

Також танцівники заявили про расову дискримінацію. Вони стверджують, що до темношкірих членів танцювальної команди «ставилися інакше», ніж до інших, намагаючись призинити їх. Позивачі також заявили, що Lizzo й команда продюсерської компанії не заплатили їм справедливо під час туру співачки Європою. 

Сума відшкодування збитків у позові не вказана. Сама Lizzo поки не коментувала ситуацію.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.