Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУкраїнську режисерку Таню Муіньо номінували на MTV Video Music Awards 2023

Номінацію отримав і кліп Crushed, знятий у розбомбленому селі в Миколаївській області

Українська режисерка Таню Муіньо потрапила в номінацію «Найкраща режисура» премії MTV Video Music Awards 2023 за кліп Attention для Doja Cat. Кліп також змагається в категоріях «Відео року» й «Найкращий артпостановник». Церемонія нагородження відбудеться 12 вересня.

Також у категорії «Відео задля добра» номінували кліп Crushed гурту Imagine Dragons, знятий у розбомбленому селі Новогригорівка Миколаївської області. Його героєм став 14-річний Сашко, який пережив окупацію. Crushed – це спільний проєкт Imagine Dragons і платформи UNITED24.

Окрім того, уперше в історії премії в категорії «Найкращий артист» номіновано лише жінок: Тейлор Свіфт, Бейонсе, Нікі Мінаж, Доджу Кет, Karol G й Шакіру.

Таню Муіньо – українська кліпмейкерка, яка працювала з Lil Nas X, Lizzo, Cardi B, The Weeknd, Гаррі Стайлсом і багатьма іншими виконавцями. Кліпи режисерки номінували на «Ґреммі» й MTV Music Awards, також Міуньо стала першою жінкою, яка перемогла в номінації «Найкращий режисер» британської премії UK Music Video Awards.

Торік Таню Муіньо отримала дві нагороди MTV Video Music Awards за кліп As It Was, який зняла для Гаррі Стайлса.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.