Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДивіться трейлер фільму «Я, Ніна» за мотивами особистої історії ведучої Яніни Соколової

У головній ролі дебютувала психологиня, блогерка й акторка Ксенія Хижняк

Вийшов офіційний трейлер стрічки «Я, Ніна», знятої за мотивами особистої історії відомої телеведучої й журналістки Яніни Соколової, яка пережила рак. В український прокат фільм вийде 7 вересня.

Стрічка розповідає про телеведучу Ніну Сокіл, яка має успішне життя, однак фатальна новина руйнує все, до чого героїня так довго йшла. Саме ця перешкода змусить її зрозуміти, хто вона насправді і що є найважливішим у житті. 

У головній ролі дебютувала психологиня, блогерка й акторка Ксенія Хижняк. Також у фільмі зіграли Олексій Тритенко («Мирний-21», «Я працюю на цвинтарі»), який нині служить у ЗСУ, Максим Панченко («Червоний. Без лінії фронту»), Ігор Колтовський («Погані дороги», «І будуть люди», «Червоний»).

Режисерка фільму – Марися Нікітюк («Коли падають дерева»). Яніна Соколова стала авторкою ідеї стрічки, прототипом головної героїні, а також продюсеркою спільно з Юлією Сінькевич. Офіційним саундтреком фільму стала пісня «Сьомий день» гурту «Друга ріка».

Світова прем’єра стрічки «Я, Ніна» відбулася на Tallinn Black Nights Film Festival. Також її показали на німецькому фестивалі Filmfest München. Окрім цього, «Я, Ніна» був фільмом-відкриттям міжнародного кінофестивалю «Миколайчук OPEN», на якому відбулася українська прем’єра картини.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.