Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниNetflix опублікував перші кадри серіалу «Падіння дому Ашерів», знятого за твором Едгара Аллана По

І назвав дату прем’єри

Netflix поділився першими кадрами майбутнього серіалу «Падіння дому Ашерів», знятого за мотивами оповідання американського письменника Едгара Аллана По. Прем’єра відбудеться 12 жовтня.

«Восьмисерійний лімітований серіал розповідає про безжальних брата й сестру, Родеріка (Брюс Грінвуд) і Меделін Ашер (Мері Макдоннелл), які перетворили фармацевтичну компанію «Фортунато» на імперію багатства, привілеїв і влади. Але таємниці минулого спливають назовні, коли спадкоємці династії Ашерів починають гинути від рук таємничої жінки з їхньої юності», – наводить опис серіалу видання Variety.

У серіалі зіграли Карла Гуджино, Карл Ламблі, Марк Геміл, Саманта Слоян, Генрі Томас, Кайлі Карран й інші. Режисери серіалу – Майк Фланаган («Доктор Сон», «Привиди маєтку Блай», «Окулус») і Майкл Фімоґнарі, відомий своєю співпрацею з Фланаганом.

Акторка Карла Гуджино описала враження від серіалу: «Це божевілля в найкращому сенсі цього слова. У ньому (серіалі – ред.) досить багато чорного гумору, але він також зачіпає душу. У цій історії є фантастичний надприродний елемент».

«Падіння дому Ашерів» – оповідання Едгара Аллана По, вперше опубліковане у вересні 1839 року. Воно охоплює теми божевілля, сім'ї, ізоляції й метафізичної ідентичності.

Фото: Netflix

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.