Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниNetflix оприлюднив сюжетну лінію останнього сезону серіалу «Корона»

Він вийде вже цієї осені

Netflix поділився сюжетною лінією шостого сезону серіалу «Корона». Як пише Variety, він буде присвячений смерті принцеси Діани й королівському весіллю.

Згідно зі знімком, який Netflix опублікував у X (раніше Twitter), у новому сезоні покажуть весілля принца Чарльза з Каміллою Паркер-Боулз, яке відбулося у 2005 році в каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку.

Королева Єлизавета II, як кажуть, спочатку заперечувала ці стосунки, частково через те, що вони нібито «зганьбили сімʼю». Відомо, що королева покинула весільне святкування, щоб подивитися кінські перегони в іншій кімнаті. Принцеса Діана, яка була першою дружиною Чарльза, розповідала в інтервʼю, що в її шлюбі було «троє людей», маючи на увазі Паркер-Боулз.

Після загибелі Діани в автокатастрофі в 1997 році Чарльз продовжив стосунки з Паркер-Боулз, що призвело до спаду його популярності серед британської публіки. Однак Паркер-Боулз дедалі частіше починали сприймати як партнерку Чарльза, й урешті-решт вони одружилися на цивільній церемонії у 2005 році.

«Корона» – біографічний серіал, який розповідає про життя королеви Єлизавети. З моменту виходу серіал отримав 21 премію «Еммі», а також премію «Золотий глобус» у категорії найкращий драматичний серіал. Зйомки шостого сезону призупиняли у вересні 2022 року після смерті королеви. Очікується, що шостий сезон вийде на Netflix цієї осені.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.