Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниФранцузька акторка Еммануель Беар повідомила, що в дитинстві постраждала від інцесту

Вона розповіла, що це тривало впродовж чотирьох років

Французька акторка Еммануель Беар постраждала від інцесту в дитинстві. Про це вона розповіла в документальному фільмі Such a Resounding Silence, який вийде 24 вересня на французькому каналі M6, пише The Guardian.

Фільм розповідає про чотирьох людей, які зазнали інцесту, а також містить історію самої Еммануель Беар. У відеозверненні, показаному на пресконференції 5 вересня, Беар сказала, що спочатку не хотіла розповідати про себе.

«Але їхня (потерпілих – ред.) чесність і мужність також спонукали мене висловитися», – сказала вона.

За словами Еммануель Беар, вона зазнала інцесту в 10 років, і це тривало, доки їй не виповнилося 14. Тоді її врятувала бабуся. Імені кривдника Беар не назвала, а співрежисерка фільму Анастасія Мікова повідомила, що це не був батько акторки, відомий співак Гі Беар. 

У фільмі Беар звертається до свого кривдника зі словами: «Оскільки мій батько, моя мати й мої друзі нічого не помітили, ти міг зробити це знову, і ти робив це впродовж чотирьох років».

За даними Ciivise, комісії із захисту жертв сексуального насильства, щороку у Франції від сексуального насильства страждають близько 160 тисяч дітей, а 5,5 мільйона дорослих французів повідомляли, що зазнали сексуального насильства в дитинстві.

Еммануель Беар – французька акторка, знана також як активістка правозахисного руху й посолка доброї волі ЮНІСЕФ. Беар відома завдяки ролям у фільмах «Місія нездійсненна», «8 жінок», «Манон із джерела» (Manon of the Spring), «Крижане серце», «Неллі та пан Арно». Беар отримала кінопремію «Сезар» за фільм «Манон із джерела» 1986 року й іще сім разів була номінована на найвищу кінонагороду Франції.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.