Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПро втрату матері й нове життя. Дивіться тизер нового фільму Хаяо Міядзакі «Як ти живеш?»

Це буде остання робота режисера

Студія Ghibli опублікувала тизер фільму «Як ти живеш?» Це нова й остання робота відомого японського режисера Хаяо Міядзакі. 

Стрічка розповідає про дорослішання хлопчика, на ім’я Махіто Макі, чия мати загинула під час пожежі. Його батько одружується з молодшою сестрою своєї покійної дружини, і вони разом переїжджають до її маєтку. Махіто, переживаючи горе через загибель матері, намагається призвичаїтися до нового місця, а також стикається в маєтку з таємничою сірою чаплею.

Фільм отримав свою назву від роману Гензабуро Йошіно 1937 року, яку в Японії вважають класикою дитячої літератури. Однак історія, описана у фільмі, не пов’язана з романом. В американському прокаті стрічка отримала назву The Boy and the Heron («Хлопчик і Чапля»). 

Реліз стрічки вже відбувся в Японії. Студія Ghibli тривалий час не рекламувала фільм, зокрема не випускала трейлерів чи зображень перед прем’єрою, за винятком одного постера. Восени фільм вийде в прокат у США.

Хаяо Міядзакі – один із найвідоміших у світі японських мультиплікаторів й анімаційних режисерів. Творець повнометражних анімаційних стрічок, як-от: «Навсікая з Долини Вітрів» (1984), «Небесний замок Лапута» (1986), «Мій сусід Тоторо» (1988), «Принцеса Мононоке» (1997), «Віднесені привидами» (2001), «Мандрівний замок» (2004). Фільм «Як ти живеш?» буде першим фільмом Міядзакі з моменту виходу стрічки «Вітер дужчає» у 2013 році.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.