Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Роблю те, що подобається». Акторка Крістін Девіс розповіла, що змогла повністю прийняти своє тіло

За свою кар’єру вона часто стикалася з бодішеймінгом

Акторка Крістін Девіс, найбільш відома роллю Шарлотти Йорк у серіалі «Секс і місто», розповіла, що у свої 58 років змогла повністю прийняти себе і своє тіло.

«Замість того, щоб турбуватися про схуднення, я просто роблю те, що мені подобається. Наприклад, займаюся йогою й пілатесом», – сказала Девіс.

Вона також згадала про дискримінацію щодо зовнішності, з якою стикаються жінки, і не лише в Голлівуді. «Жінки живуть у дійсно ейджистському суспільстві. Важливо, щоб ми робили [б’юті] процедури лише за власним бажанням, а не через тиск [суспільства]», – наголосила акторка. 

Раніше Девіс розповідала, що роль Шарлотти посилила її негативне самосприйняття, і вона часто стикалася з бодішеймінгом, зокрема з боку глядачів серіалу. Однак Девіс наголосила: це нормально, що жінки 40–50 років не мають вигляд 30-річних, оскільки «вони й не повинні» його мати.

Крістін Девіс – американська акторка й продюсерка. За роль Шарлотти Йорк вона отримала номінації на «Еммі» й «Золотий глобус». Її акторська кар’єра почала розвиватися в 1995 році, коли вона отримала роль лиходійки Брук Армстронг Кемпбелл у серіалі «Район Мелроуз».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.