Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЖерар Депардьє опублікував лист, у якому відреагував на звинувачення в зґвалтуванні

Актор розповів «свою правду»

Французький актор Жерар Депардьє опублікував відкритого листа у французькій газеті Le Figaro. У ньому він заперечив усі звинувачення в зґвалтуванні й сексуальних домаганнях, які висували проти нього. Про це пише Deadline.

Відомо, що у 2018 році акторка Шарлотта Арнольд звинуватила Депардьє у зґвалтуванні. Наразі цю справу розглядають у судах. Крім того, у квітні вебсайт новинних розслідувань Mediapart опублікував докладний звіт, у якому 13 жінок звинуватили Депардьє в сексуально неприйнятній поведінці. Радіостанція France Inter улітку повідомляла про ще два нових звинувачення.

У своєму листі Депардьє написав: «Я більше не можу миритися з тим, що чую й читаю про себе впродовж декількох місяців. Я думав, що мені байдуже, але ні, насправді ні. Це все мене зачіпає. Ба більше, це знищує мене».

Актор запевняє, що ніколи не ображав жінок, оскільки «завдати болю жінці – це однаково, що вдарити ногою в живіт власну матір». Також Депардьє заявив, що Шарлотта Арнольд, яка звинуватила його у зґвалтуванні, нібито з власної волі тоді піднялася в його номер.

Депардьє також відповів на звинувачення в сексуально непристойній поведінці на знімальному майданчику.

«Я часто робив те, на що інші не наважувалися: виходив за рамки, руйнував переконання, звички на знімальному майданчику між двома дублями, між двома напруженнями... щоб посміятися.

Сміялися не всі. Якщо я зробив комусь боляче, шокував когось, то це було ненавмисно, і я прошу вибачити мене за те, що поводився, як дитина, яка хотіла розважитися», – написав актор.

Адвокатка Шарлотти Арнольд, Карін Дюр’є-Діболт, сказала, що цей лист шокував її. 

«Депардьє розповідає власну правду, але це, безумовно, не правда Шарлотти й не та правда, яку підтримає суд», – наголосила вона.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.