Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВийшов трейлер мінісеріалу «Все те незриме світло». Це екранізація роману Ентоні Дорра

У головних ролях – Арія Міа Лоберті й Марк Руффало

Netflix опублікував трейлер фільму «Все те незриме світло». Це екранізація роману Ентоні Дорра, який став лауреатом Пулітцерівської премії. Про це пише Variety.

Події фільму розгортаються під час Другої світової війни. Французька дівчинка Марі-Лор Леблан, яка має порушення зору, тікає з окупованого німцями Парижа разом зі своїм батьком Даніелем Лебланом. У них є легендарний камінь, який вони повинні вберегти від нацистських мародерів. 

Батько й донька шукають притулку в дядька Марі-Лор, Етьєна ЛеБлана, який належить до французького Опору й записує таємні радіопередачі. Марі-Лор долучається до діяльності свого дядька.

Режисером фільму став Шон Леві («Ніч у музеї», «Персонаж»). У фільмі зіграли Арія Міа Лоберті, Марк Руффало, Г’ю Лорі, Луї Гофманн, Меріон Бейлі. Прем’єра відбудеться на Netflix 2 листопада.

«Все те незриме світло» – роман американського письменника Ентоні Дорра, виданий 6 травня 2014 року. Став лауреатом Пулітцерівської премії за художню книгу у 2015 році й отримав медаль Ендрю Карнегі (щорічна літературна нагорода США).

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.