Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ кінотеатрах покажуть документальний фільм «Портрет королеви» про Єлизавету II

Стрічка покаже життя королеви Єлизавети II з погляду її знакових фотографій

В український прокат 12 жовтня виходить документальна стрічка «Портрет королеви» італійського режисера Фабріціо Феррі, знята за бестселером письменниці Паоли Кальветті.

Стрічка покаже життя королеви Єлизавети II з погляду її знакових фотографій, що увійшли в історію й назавжди стали частиною образу жінки, яка присвятила себе служінню короні й стала іконою свого часу. 

«За довгі 70 років правління Великою Британією Єлизавета II кожної миті перебувала під прицільним поглядом: її фотографували так часто, що за цими знімками можна простежити не тільки життя королеви, але й еволюцію фотографії, що й лягло в основу сюжету фільму. І тільки деяким фотографам вдалося за символом монархії побачити справжню людину», – описують фільм.

У стрічці своїм досвідом спілкування з королевою діляться фотографи, які зробили найвідоміші портрети Єлизавети II. Роль оповідача виконує британський актор Чарльз Денс, актор «Гри престолів» і «Корони», лауреат премії Гільдії кіноакторів.

«Портрет королеви» вийде в Україні 12 жовтня в обмеженому прокаті. Перелік міст і кінотеатрів оновлюватиметься за посиланням.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.