Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниШоураннера «Ганнібала» й «Американських богів» звинуватили в сексуальних домаганнях

До колеги, з яким вони разом працювали над квір-проєктом

Творця серіалів «Ганнібал» й «Американські боги» Браяна Фуллера звинуватили в сексуальних домаганнях. Про це пише Variety.

Позов подав продюсер документального серіалу «Квір-страх: Історія квір-горору» (Queer for Fear: The History of Queer Horror) Сем Вайнман. Він і Фуллер разом працювали над проєктом. Вайнман запевняє, що його усунули від роботи над серіалом у серпні 2021 року, приблизно через чотири тижні після того, як він поскаржився на поведінку Фуллера.

У позові йдеться, що під час розмов Фуллер часто говорив про свій пеніс, ерекцію й мастурбацію, притискався до Вайнмана своїм тілом і створював ворожу робочу атмосферу. Фуллер також нібито ображав Вайнмана, кажучи, що він «слабкий» і йому бракує харизми.

У позові також стверджується, що виконавчі продюсери «няньчилися» з Фуллером і захищали його, кажучи, що він був «джерелом прибутку» й потрібно зробити так, щоб «джерело прибутку було щасливим».

Телеканал AMC, на якому працювали Вайман і Фуллер, відмовився від коментарів і заявив, що розглядає позов.

Адвокат Фуллера Брайан Фрідман сказав, що звинувачення вигадані, а Вайнмана звільнили за «грубу некомпетентність».

«Щойно з’являться докази, він (Вайнман – ред.) назавжди залишиться відомим як патологічний брехун», – сказав Фрідман в інтерв’ю виданню Deadline.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.