Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниФільм-концерт Тейлор Свіфт отримав рекордні касові збори ще до виходу в прокат

Прем’єра у світовому прокаті відбудеться 13 жовтня

Стрічка, присвячена туру The Eras співачки Тейлор Свіфт, зібрав рекордні 100 мільйонів доларів під час передпродажу квитків. Прем’єра у світовому прокаті відбудеться лише 13 жовтня. Про це пише The Hollywood Reporter.

Фільм Taylor Swift: The Eras Tour обійшов попереднього лідера – стрічку «Джастін Бібер: Ніколи не кажи ніколи» 2011 року, яка зібрала 99 мільйонів доларів у світовому прокаті.

Припускають, що фільм-концерт Тейлор Свіфт здобуде найбільшу кількість показів концертного фільму за всю історію, а також стане найкасовішим концертним фільмом усіх часів лише за перший вікенд у кінотеатрах. Фільм вважають одним із найбільших відкриттів року, попри його тривалість (2 години 48 хвилин).

За оцінками, фільм Taylor Swift: The Eras Tour може отримати від 150 до 200 мільйонів доларів у прокаті. За підрахунками AMC Theatres, цифра може бути скромніша – 150 мільйонів доларів.

Премʼєра фільму відбудеться в пʼятницю, о 18:00, за місцевим часом у більш ніж 8500 кінотеатрах у близько 100 країнах світу.

Попит на фільм виник після того, як багато шанувальників співачки не змогли придбати квитки на її концерт наживо. Тур співачки, який розпочався в березні, побив рекорди за відвідуваністю й доходами.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.